Офис работает: пн-пт: с 9 до 20, сб: с 10 до 15, вс: выходной. Тел.: (068)716-26-50, (050)256-3313, (044)33-88-560

Киев, от 300 грн. БЕСПЛАТНО,
по Украине доставка Новой Почтой

Корзина  

Нет товаров

0,00 грн Доставка
0,00 грн Итого

Корзина ОФОРМИТЬ ЗАКАЗ

Только лучшее для маленьких собак



ИСКАТЬ ПО БРЕНДУ:

Політика конфіденційності

Цей сайт використовує файли cookie, які ідентифікують браузер користувача. Cookie також можуть зберегати налаштування користувача. Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб не дозволяти відсилати файли cookie.

Ми використовуємо Google Analytics та Яндекс Метріку з метою аналізу інформації, щодо відвідування сайту, перегляди сторінок, країни походження відвідувачів та інша не особиста інформація.

При створенні аккаунту ми запитуємо у вас такі дані як м'я, адреса електронної пошти, номер телефону та/або ін. Закон України «Про захист персональних даних» визначає персональні дані як відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Створюючи аканут на сайті minilapa.com.ua, ви надаєте згоду нам на обробку своїх персональних даних згідно чинного законодавства України а Положення про захист персональних даних.

База персональних даних знаходиться за адресою продавця.
Цим ми повідомляємо, що при створенні аккаунту на нашому сайті Ваші персональні дані включаються до бази персональних даних. Замовляючи товар або створивши аккаунт Ви посвідчуєте, що отримали повідомлення про включення інформації про себе до бази персональних даних з метою та в обсязі, передбаченому чинним законодавством України та Положенням про захист персональних даних, та підтверджуєте те, що з правами наданими ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» ознайомлені, і про місцезнаходження бази персональних даних повідомлені.

Я погоджуюсь з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та умовами користування сайтом, а також з переданням та обробкою моїх даних.